Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

Cápa a tetőben

Cápa a tetőben

Hogyan válhat egy teljesen hétköznapi ház igazi látványossággá?

Nem is hinnéd, milyen bizarr módja is lehet…

Van, aki kastélyt épít, van, aki olyan házba költözik, ahol valami híresség lakott, és van, aki cápát rak a tetőre, hogy az otthonát kíváncsian rohamozza meg a nép.

Oxfordshire egyik lakóházának tulaja ugyanis nem kisebb dolgot tett, mint 7,5 méteres, üveggyapotból készült cápát ágyazott a háza tetejébe, amelynek a feje a tetőbe fúródott, így úgy fest, mintha egy űrcápa támadta volna meg a ház lakóit.

Bill Heine, a tulaj, így akarta megmutatni a világnak, hogy elege van abból, ahogy az emberek egymással bánnak. Úgy vélte, ha felfigyelnek az emberek rá, akkor sokkal nagyobb tömeghez juttathatja el az üzenetét.

Nézd, ha azt akarod, hogy az életed gyökeres fordulatot vegyen, és eleged van már abból, hogy semmire sem futja a mostani fizetésedből, akkor nem árt, ha elsőként szakítasz azzal, amit jelenleg csinálsz.

Ahogy a fenti ház tulaja sem ért volna el semmit, ha továbbra is ugyanúgy igyekszik kimutatni az elégedetlenségét, úgy NEKED SEM FOG MENNI, ha ezután is ugyanúgy csinálsz mindent!

Ragadd meg az alkalmat, és légy olyan különlegesen sikeres, ahogy senki más! Itt van hozzá egy végtelenül egyszerű, de annál meglepőbb módszer…

 

Kattints ide, és próbáld ki Te is!

 

 

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.
© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.