Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

Vállalkozni érdemesebb, mint a lábunkat lógatni

2014.07.14.

Vállalkozni érdemesebb, mint a lábunkat lógatni

Jim Rohn ,,Az élet kirakójátékának öt legfontosabb darabja” című könyve alapján.

Ha részesei vagyunk egy projektnek, milyen keményen kell dolgoznunk rajta? Mennyi időt kell befektetnünk?

A tevékenységgel kapcsolatos filozófiánk és a kemény munkához való hozzáállásunk hatással lesz az életünk minőségére. Az általunk meghatározott munka/pihenés arány megalapoz egy bizonyos munkamorált. Ez a munkamorál – vagyis a hozzáállásunk ahhoz, hogy mekkora munkamennyiséget vagyunk hajlandóak jövendőbeli vagyonunkra áldozni – fogja meghatározni, hogy mennyire lesz tekintélyes vagy sovány végül ez a vagyon.

Vállalkozni mindig érdemesebb, mint a lábunkat lógatni. Valahányszor úgy döntünk, hogy kevesebbet végzünk, mint amennyire képesek lennénk, ítélőképességünk e hibája kihat az önbizalmunkra. Ha ez nap mint nap ismétlődik, hamarosan azon vesszük észre magunkat, hogy nem csak kevesebbet végzünk a kelleténél, de kevesebbé is válunk a lehetőségeinknél. Ítélőképességünk e hibájának felhalmozódó hatása könnyen végzetessé válhat.

Szerencsére könnyű megfordítani a folyamatot. Bármely tetszésünk szerinti napon kialakíthatjuk a cselekvés egy új gyakorlatát a hanyagság helyébe. Valahányszor a cselekvést választjuk a láblógatás helyett, vagy a munkát a pihenés helyett, az önértékelés, önbecsülés és önbizalom egy új, magasabb szintjére emelkedünk. Márpedig végső soron az önmagunkkal kapcsolatos érzéseink jelentik a legnagyobb jutalmát bármely tevékenységnek. Nem a megszerzett javak tesznek minket értékesebbé, hanem a tevékenység folyamán végbement fejlődésünk hoz új értéket az életünkbe. A tevékenység változtatja át az emberek álmait emberi valósággá, és ez a gondolatból tényszerűséggé történő átalakulás gazdagít minket olyan személyes értékkel, amelyre semmilyen más forrásból nem tehetnénk szert.

Mindennek megvan a maga ára, és minden szenvedéssel jár, ám ez az ár és ez a szenvedés könnyedén megfizethető, mihelyt az ígéret megalapozottá válik. Ahhoz, hogy az eszközt megfeszített tevékenységünkkel igazoljuk, a cél – a jövőben rejlő ígéret – megszállottjává kell válnunk. Így a cél végül nem pusztán ,,szentesíteni" fogja az eszközt, hanem az ösztönzés révén, amelyet abból merítünk, hogy lelki szemeink előtt világosan látjuk a céljainkat, mi magunk is képessé válunk az eszközeinket előteremteni.


Nos, Kedves Barátom, ha Te is úgy gondolod, hogy valóban érdemes vállalkozni, komoly az elhatározásod és tudatosabban akarsz élni, vállalod a felelősséget saját és családod egészségéért, kellő hittel rendelkezel, akkor mindenképpen fordulj hozzánk bizalommal!


Ha Te is úgy érzed, hogy ez egy remek üzlet, akkor a képre kattintva töltsd ki a tagsági szerződés ONLINE változatát, és élvezd az eredményét holnaptól!


 

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.

© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.
vissza