Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

Különleges webkonferencia...különleges helyszínről

2014.07.28.

Különleges webkonferencia...különleges helyszínről

A múlt héten, azaz csütörtök este egy különleges helyen tartottak vezetőink élő webkonferenciát, egyenesen Bulgáriából, hogy mi is az itthon maradt csapattagok kapjunk egy kis ízelítőt a hangulatból.

A webkonferenciát  egy gyönyörű helyről a Szállodának a tóparti teraszáról készítették. Az ott lévők mindannyian szóltak pár szót a csapathoz, biztattak mindenkit, hogy a legközelebbi képzésen legyünk ott.

Az első előadó Kócsó László volt, aki egy olyan hírt közölt velünk, hogy ez mindenki számára öröm lehet, ugyanis a  DXN következő nagy beruházását Európában tervezi, pontosabban Olaszországban. A cég egy új kozmetikai gyárat fog építeni.

Mit jelent ez?

Azt, hogy a legjobb helyen és a legjobb időben vagyunk a DXN- nél! 

Egy különleges vendégünk is részt vett a webkonferencián, azaz Dato dr. Lim Sow Jin a DXN alapítója is megtisztelt bennünket előadásával, aki megosztotta velünk vízióját, a DXN Európa jövőjével kapcsolatban, ezen belül említést tett  az olaszországi beruházásról is.  Az előadásában többek között megköszönte a magyar csapat munkáját és teljesítményét.

Mondhatnánk ez a webkonferencia tényleg különleges volt...

Ha Te is úgy gondolod, hogy komoly az elhatározásod és tudatosabban akarsz élni, vállalod a felelősséget saját és családod egészségéért, kellő hittel rendelkezel, akkor mindenképpen fordulj hozzánk bizalommal!


 

 

Miért érdemes csatlakozni? IDE kattintva megtudod>>>

,,A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás. Érezd és tapasztald meg a különbséget!"

 

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.

© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.

Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.

vissza