Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

Hogyan válhat jobbá az életünk?

2014.09.04.

Hogyan válhat jobbá az életünk?

Szintén az egyik általam legkedveltebb, Amerika legelismertebb üzleti filozófusának…Jim Rohn-nak ,,Az élet kirakójátékának öt legfontosabb darabja” című könyvéből idézek, hiszen tudjuk, hogy nagyon sokan vágyunk arra, hogy jobbá váljon az életünk.

Igaz, hogy sokan nem tesznek semmit érte, várják a jó szerencsét, beletörődvén abba, hogy majd csak lesz valahogy…De vajon ezt tudatosan teszik? Valóban nem akarnak semmit tenni azért, hogy jobbá váljon az életük? Vagy egyszerűen nem tudják, hogy hogyan kezdjenek el életükön javítani?

Nos, a következő sorok pont erre hívják fel a figyelmünket…azaz,útmutatást adnak lépésről-lépésre, hogy hogyan válhat jobbá az életünk.

 

Az anyagi javakat a személyiségünkkel vonzzuk magunkhoz

 

Miközben egy szebb jövőt tervezünk, a legnagyobb hangsúlyt arra kell fektetnünk, hogy többé váljunk jelenlegi önmagunknál. Ha nem vagyunk elégedettek jelenlegi eredményeinkkel, akkor a változtatásokat önmagunkon kell megkezdenünk.

   Mindaz, amit az életben birtoklunk – a kézzel fogható javak és az eszmei értékek – személyiségünk közvetlen folyományai. Az elégedett élet megoldása abban rejlik, hogy ha többre vágyunk, mint amink jelenleg van, akkor többé kell válnunk annál, mint akik jelenleg vagyunk.

   Ha holnap mindenünket elveszítenénk, könnyedén képesek volnánk pótolni. Hogy miért? Mert ezeket a javakat a személyiségünk révén szereztük meg. Feltéve, hogy a személyiségünk nem változott, idővel újra az életünkbe vonzanánk mindazt, amit elveszítettünk. Ugyanaz az alkalmazott tudás, ugyanaz a hozzáállás, ugyanaz az erőfeszítés és ugyanaz a terv mindig ugyanazokat az eredményeket fogja produkálni.

   Ez az alapelv egyaránt ad okot lelkesültségre és aggodalomra. A lelkesültség abból a tényből fakad, hogy tetszésünk szerint bármely napon elkezdhetünk olyan változtatásokat végrehajtani önmagunkon, amelyek révén még több jó dolgot vonzhatunk magunkhoz az életben. Az aggodalom pedig abból a tényből ered, hogy ha nem hajtjuk végre ezeket a szükséges változtatásokat, ha nem cseréljük fel a hibáinkat új gyakorlatokkal, és intelligens, következetes tevékenységgé, akkor megrekedünk pontosan ott, ahol most tartunk. Mindig ugyanabban az otthonban fogunk élni, ugyanazt a kocsit vezetjük, ugyanazokkal a barátokkal járunk össze, és ugyanazokat a kudarcélményeket és csalódásokat éljük át, amelyeket mindig is átéltünk, mert mi magunk mit sem változtunk. Az eredményeink pedig mindig megjósolhatók lesznek, hiszen az eredményeinket mindig az határozza meg, hogy hol tartunk a személyiségfejlődés folyamatában.

   Tevékenységünk fokozása csupán része a megoldásnak. A valódi válasz a személyiségünk fejlesztésében rejlik, hogy kiterjesztett lehetőségeink szerves részévé válhassanak mindennek, amit teszünk.

Így válhat jobbá az életünk – ha mi magunk is jobbá válunk. Ha többre vágyunk, először többé kell válnunk. Ez az élet alapelveinek egyike.Jim Rohn idézetek>>>

 


A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.
© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.

 

vissza