Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

DXN EUROPE 5. Anniversary BUDAPEST

2014.03.04.

2014. március 1.-én ismételten összegyűltek a ganodermás kávéimádó, hálózatépítő munkatársak, ugyanis a DXN Európe Kft fennállásának 5. évfordulóját ünnepeltük.

Az esemény színhelye a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont volt, melynek nagytermét a résztvevő munkatársak szép számmal megtöltötték. Nem is maradt üresen egyetlen szék sem, a tények magukért beszélnek. A szülinapi rendezvény de. 11 –kor kezdődött, a rendezvény házigazdája Csák Teodóra volt, aki szakszerűen vezette az egész napos műsort.

 

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dato’ Dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója  és elnöke, aki megosztotta  velünk vízióját a DXN Európai jövőjével kapcsolatban, és mint mindig, most is beszélt a ganodermáról, a DXN termékeinek fő alkotóeleméről.

A rendezvényen jelen volt, Mr. Jijith NK a DXN International marketing igazgatója is, aki beszélt a DXN, mint szervezet, mint misszió erejében rejlő óriási lehetőség értékeiről.

Természetesen az új minősülők köszöntése sem maradhatott el. Gratulálunk nekik!

Itt szeretnénk külön gratulálni és további sok sikert kívánni a munkájukhoz a nyíregyházi DXN Service Center vezetőinek, Batta Mónika és Kazinczi Ferenc Star Diamondoknak (SD).

Ezt követően meghallgattunk egy fantasztikus hölgyet és megtudhattuk mi rejlik ,,A Spanyol titok” mögött!

Papp Andrea DXN Executive Senior Star Diamond (ESSD), Spanyolországban él férjével és két gyermekével, aki vezetői és logisztikai múlttal rendelkezik.

Andrea csapatában az elmúlt 1 évben elképesztő növekedés volt tapasztalható: havonta több száz új regisztráló van, jelenleg több mint 100 SA, 7 SR, 2 SD és a harmadik közvetlen SD is a célvonalhoz közeledik. Mindenki csodálkozva hallgatta a beszámolóját. Gratulálunk a teljesítményéhez!

Vendég előadónk, Wolf Gábor a Marketing Commando alapítója, a Kisvállalati Marketing Biblia szerzője, a Kreatív magazin szerint "Magyarország elsőszámú KKV-s marketingguruja" volt, aki szintén sok hasznos tanácsot adott nekünk, amit a mindennapok során kamatoztathatunk. Előadásának fő témája volt, Hogyan válj karizmatikussá online?!  

Az előadások sorozata, végül a magyarországi vezetőink beszámolóijaival ért véget, akik pár szóval értékelték az eddigi eredményeiket, s az újabb kitűzött célokról is szó esett.

Az est fénypontja a torta és az értékes ajándékok kisorsolása volt. A boldog nyertesek konfetti esőben vehették át az ajándékokat, a tortát pedig tűzijáték fényénél szeletelték fel. Mindenki nagyon jól érezte magát.

A következő gondolatot soha ne feledd el…

 

,,Képzeld el, ha reggelente iszod a kávédat és még 200 vagy 2000 másik ember is issza az általad felépített hálózatban. Egészségesebben fognak élni, Te pedig pénzt keresel."

(Czérna Szabolcs ETD)

 

Ha Te úgy gondolod, hogy komoly az elhatározásod és tudatosabban akarsz élni, vállalod a felelősséget saját és családod egészségéért, kellő hittel rendelkezel, akkor mindenképpen fordulj hozzánk bizalommal!

 

 

Miért érdemes csatlakozni? IDE kattintva megtudod>>>

 

 

,,A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás. Érezd és tapasztald meg a különbséget!"

 

 

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek."

Robert T Kiyosaki

Vissza az oldal elejére>>>

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.
© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.
vissza