Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

ÁPRILIS 7. - AZ EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA

2014.04.05.

ÁPRILIS 7. - AZ EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA

Az Egészség világnapját minden év április 7-én ünneplik világszerte. A dátum nem véletlen, hiszen 1948-ban ezen a napon alakult meg az Egészségügyi Világszervezet (WHO). A világszervezet célja a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása.

A WHO feladata lenne, hogy világszinten irányt mutasson az egészségügy területén, hogy együttműködjön a kormányokkal az egészségügy fejlesztése kapcsán, elősegítse a kutatásokat, a járványok megelőzését, új technológiákat fejlesszen ki. Központjuk Genfben található, évente kétszer üléseznek. A közgyűlés 193 tagállamból áll, kétévente közel 935,7 millió dollár a költségvetésük.

Minden évben kiválasztanak egy kiemelt közegészségügyi problémát, amire globálisan, kampányszerűen hívják fel a figyelmet.

Az Egészség Világnapjának 2014. évi témája: a vektorok okozta betegségek.

Vektorok- kis szervezetek, mint például a szúnyogok, bogarak, kullancsok és édesvízi csigák, amelyek képesek a betegséget emberről emberre, egyik helyről a másikra átvinni, otthonunkban és utazás közben, súlyos betegségeket okozva ezzel az emberi populációban.

Országosan szerveznek ezen a napon programokat, ingyenes egészségügyi méréseket, egészségpiacokat a nagyobb városokban, településeken, stb.

Érvényes: 2014. április 05. – 2014. április 10.

Mivel április 7-e az Egészség Világnapja, ez alkalomból a gyarmatkave.hu, illetve a gyarmatkave.com weboldal tulajdonosa egy KÜLÖNLEGES AKCIÓT kínál a vásárlói és a Hírlevélre feliratkozók számára!

Amennyiben még nem csatlakoztál a DXN rendszeréhez, hogy törzsvásárlói áron juthass hozzá a termékekhez, most az ,,EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA” alkalmából felajánlom, hogy az Én személyes kódommal, Magyarországon bármelyik Service Centerben kedvezményesen vásárolhass!

Az alábbi oldalon megtalálhatóak a Service Centerek – Helyi árulerakatok.

Ha a vásárláshoz az alábbi DXN személyes kódot megadod, akkor a termékeket jelentős kedvezménnyel, azaz olcsóbban kapod meg: ID 310014705 

Egy kérésem van, ha eldöntötted, hogy vásárolsz, akkor kérlek, jelezd felém a gyarmatkave@gmail.com email címen!

 

Mit jelent a jelentős kedvezmény?


 pl.: 1 db. Lingzhi Black Coffee  esetében 4.865 Ft helyett 3.800 Ft a termék ára, vagy 1 db. Cordyceps kapszula 15.295 Ft helyett 11.950 Ft.

 

UGYE, hogy megéri?

Naná, hogy MEG!Szeretnél kedvező áron hozzájutni a DXN Csúcsminőségű termékeihez?

AKKOR NE TÉTOVÁZZ!

 

Itt a lehetőség előtted...MOST!

NEM holnap, NEM a jövőhéten...MOST!


Érvényes: 2014. április 05. – április 10. 


SAJNOS EZ AZ AJÁNLAT MÁR NEM ÉL, ERRŐL MOST LEMARADTÁL!

Talán majd legközelebb...Vissza az oldal tetejére>>>

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.
© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.
vissza