Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat

Pintye Miklós és Pintyéné K. Elizabet

Tel: +36-20/9114-368 

       +36-70/3234-696

DXN kód: 310014705

Adatkezelés nyilvántartási sz: NAIH-62406/2013

Magunkról>>>

                                        

E-mail: gyarmatkave@gmail.com

4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár

utca 39. szám

Üzenetet ide kattintva küldhet>>>

Termékkatalógus.Pdf>>>

Szavazás

Elégedett vagy a DXN termékekkel?

Szavazok

Adománygyűjtés a nepáli földrengés áldozatainak

2015.05.04.

Adománygyűjtés a nepáli földrengés áldozatainak

2015. április 25-én mindannyian hallhattuk a lesújtó hírt, 7,8-as erősségű földrengés sújtotta Nepál területét, ahol néhány nap alatt a halálos áldozatok száma több ezer főre nőtt. Sokan hiányt szenvednek alapvető dolgokban, mint az étel, az ivóvíz, és a gyógyszerek .

A DXN-t, mélyen elszomorította nepáli testvéreink sorsa és szeretnénk segíteni, ahogy csak tudunk, mindannyian szerte a világon (Ázsia, Amerika, Európa, Afrika), és mivel a DXN EGY CSALÁD, mellettük kell állnunk ebben a nehéz időszakban.

A DXN filozófiája mindig is az volt, hogy segítsünk egymásnak. Ezért szeretnénk kérni mindenkit, hogy nagylelkű adományával segítse a DXN Nepál Földrengés Alapot.

A 2015. május havi bónuszból minimum 5%-al tudja ezt minden tag megtenni. Az összeg lehet nagyobb is, 10% vagy ennél magasabb százalék, vagy egy fix felajánlható összeg.

A DXN ígéri, hogy a teljes felajánlott összeg a rászorulóknak szánt alapba kerül és az összegyűlt tagi felajánlásokat megduplázza.

 

Akik adományukkal szeretnének segíteni, kérjük, töltsék ki a következő nyomtatványt és aláírva juttassák el a legközelebbi DXN központba. Magyarországon a nyomtatványt az isc@dxn.hu email címre várjuk, vagy a DXN Shop-ban személyesen is leadható.

 

Fogjunk össze és adományainkkal segítsünk a katasztrófa áldozatainak, hogy újjáépíthessék otthonukat, Nepált!

 

A weboldal nem a DXN Europe Kft tulajdona.
© Copyright www.gyarmatkave.com 2014.
Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges.

vissza